ÎNDOCTRINAREA ÎN UE: profesori în școli pentru a preda copiilor autocenzura

ÎNDOCTRINAREA ÎN UE: profesori în școli pentru a preda copiilor autocenzura

Comisarul Thierry Breton a anunțat o „campanie de educație digitală”. 

În locul profesorilor de sprijin, menestrelii Legii privind serviciile digitale vor ajunge în instituțiile italiene. Ceea ce subminează libertatea de exprimare pe web.

Următorul pas: ”învățarea copiilor” în școli cum funcționează cenzura și autocenzura. 

Proiectul de îndoctrinare a cetățenilor, începând cu cei mai tineri, inițiat de Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen prin Digital Services Act, noua lege care reglementează și limitează difuzarea conținutului online, decurge acum rapid. 

Comisarul european pentru Piața Internă și Servicii, Thierry Breton, nașul DSA (Digital Services Act), într-o întâlnire cu un grup de ziare internaționale, a anunțat că dorește să lanseze o „campanie de educație digitală în școli”, în colaborare cu Ministerele Educației din cele douăzeci și șapte de țări membre ale Uniunii Europene!

„Ca parte a acestei inițiative”, a explicat Breton, fiecare școală ar trebui să aibă un „tutor școlar DSA”, un educator sau profesor cu pregătire privind Legea Serviciilor Digitale și instrumentele acesteia, care să explice familiilor și elevilor regulile de urmat atunci când difuzează conținut online”.

Prin urmare, școlile italiene, care se luptă să garanteze profesori de sprijin pentru elevii care au nevoie urgentă de ele, vor putea, pe de altă parte, să folosească un comisar politic pentru fiecare clasă: un proiect larg răspândit de „formare” unul câte unul a elevilor instituțiilor din întreaga Europă. 

În intențiile lui Breton, aparatchik-ul (membru marcant al partidului comunist) de specialitate vor trebui să lucreze ca arbitri în școlile europene pentru a transmite regulile și a propaga liniile directoare ale autocenzurii în stilul UE, astfel încât tinerii să înțeleagă bine că există câteva subiecte fierbinți:

- schimbările climatice,

- epidemiile și

- războiul, subiecte care trebuie tratate cu grijă. 

Breton este hotărât: va înainta propunerea miniștrilor educației în următoarele zile.

DSA, care a intrat în vigoare pe 25 august, obligă marile platforme online (AliExpress, Amazon Store, AppStore, Bing, Booking, Facebook, Google Maps, Google Play, Google Search, Google Shopping, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok, X-Twitter, Wikipedia, YouTube și Zalando) să elimine conținutul ilegal și inadecvat și presupusele „știri false”, intensificând cenzura în perioadele de criză declanșate de războaie, pandemii sau schimbări climatice.

Este Comisia UE, prin înființatul Comitet European pentru Servicii Digitale (definit ca un „grup consultativ independent format din coordonatori ai serviciilor digitale reprezentate de oficiali de înalt nivel”), care stabilește criteriile prin care conținutul va fi considerat „fals”, dar vor fi guvernele naționale, brațul operațional al executivului UE, pentru a forța marile companii de tehnologie să elimine conținutul cenzurat.

Nerespectarea regulilor dictate de executivul de la Bruxelles, va avea ca rezultat sancțiuni aspre atât pentru conturi, cărora le pot fi închise profilurile online, cât și pentru platforme, care pot fi amendate cu până la 6% din veniturile lor anuale.

Pretextul în spatele căruia Comisia Europeană pledează pentru respectarea DSA este „protecția minorilor”. 

Conform Digital Services Act, platformele nu pot direcționa reclame către cei sub 17 ani, trebuie să ofere un feed nepersonalizat și trebuie să interzică oficial răspândirea de conținut neadecvat. 

Și tocmai sub pretextul protecției minorilor a luat naștere propunerea lui Breton de a-i învăța pe elevi să facă o hârtie absorbantă.

Un proiect similar, de altfel, în america se numește Kosa (Kids online safety act), un proiect de lege bipartizan susținut puternic de Joe Biden care va permite o gamă largă de sancțiuni guvernamentale asupra libertății de exprimare. 

Prin Kosa, arbitrii moderării conținutului online din Statele Unite vor fi procurorii federali și birocrații. 

Este un proiect de lege care, de fapt, limitează libertatea de exprimare, dar, ca și în cazul DSA, membrii Congresului o promovează cu scopul oficial de a elimina conținutul neadecvat pentru minori. 

Aprobarea este așteptată în curând, tocmai la timp pentru începerea campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Lumea informației, între timp, relatează cu diligență selectivă noile dictaturi privind serviciile digitale din Europa!

Dintre ziarele europene prezente la întâlnirea cu Breton, doar două, Il Sole 24 Ore și agenția americană Bloomberg, au vorbit despre „Profesor școlar DSA”. 

Din pachetul juridic european privind serviciile digitale, alcătuit din DMA (Digital Marketing Act) și DSA, atenția presei s-a concentrat aproape exclusiv asupra DMA, reglementarea piețelor digitale menită să asigure că marile platforme mențin un comportament corect și nu abuzează de puterea lor, căreia ziarul italian ”La Stampa” de ieri i-a dedicat o pagină întreagă fără a menționa niciodată DSA.

O mare parte din mass-media urmează linia Comisiei UE prin trucul obișnuit: aruncați discret momeala, așteptați reacțiile presei și ale opiniei publice, continuați. Totul conform așteptărilor.

----------

Oare care ar fi conținut adecvat pentru copiii dorit de acești decidenți, servitori ai globalismului? Poate cel pro LGBTQ+ ?! Cel al politicii de gen și îndoctrinarea lor în această direcție?

Să nu uităm că în țări precum Anglia, Spania, Germania, se promovează deja prin cărțile de școală primară masturbarea, politica de gen și alte obiective principale ale noii politici globaliste mondiale!

Nimic nu este întâmplător iar direcția în care ne îndreptăm este total împotriva umanității așa cum o cunoașteam până acum!

Sursa: laverita.info

Adaugă comentariu

Trimite
Abonează-te gratuit la știrile săptămânii!

Declar că sunt de acord cu termenele de utilizare și politica de confidențialitate precum și că am citit informațiile care sunt solicitate în conformitate cu articolul 13 din GDPR (Regulamentul EU - 2016/679).